Vajdasági- DES pálinkafőző 35 L keverővel horganyzott, spirálcsöves 50 L-es hűtővel

Vajdasági- DES pálinkafőző 35 L keverővel horganyzott, spirálcsöves 50 L-es hűtővel
Új
Vajdasági- DES pálinkafőző 35 L keverővel horganyzott, spirálcsöves 50 L-es hűtővel Vajdasági- DES pálinkafőző 35 L keverővel horganyzott, spirálcsöves 50 L-es hűtővel Vajdasági- DES pálinkafőző 35 L keverővel horganyzott, spirálcsöves 50 L-es hűtővel Vajdasági- DES pálinkafőző 35 L keverővel horganyzott, spirálcsöves 50 L-es hűtővel Vajdasági- DES pálinkafőző 35 L keverővel horganyzott, spirálcsöves 50 L-es hűtővel Vajdasági- DES pálinkafőző 35 L keverővel horganyzott, spirálcsöves 50 L-es hűtővel
Ár: 160 000 Ft
Gyűjtőbe
db
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 657
Termékkód: 16097
Kategória: Pálinkafőző

Leírás

Videók

    Vajdasági pálinkafőző 35l

A termék hobbi célra, kis mennyiségű pálinkafőzésre lett kifejlesztve, otthoni használatra, szűk és zárt helyiségekben egyaránt. Könnyen hordozható és elegendő egy személy is a kezeléséhez.

Termékünk minden egyes része, amely érintkezik a cefrével és a szeszes párlattal kizárólag minősített rézből készült (99,96% tisztaságú). A réz nagyon jó hővezető, ellenáll a szerves savaknak, valamint nagyon jó hatással van a desztillált párlat ízére és illatára, bizonyítottan jobban, mint bármely másik fém (rozsdamentes acél, alumínium stb.). Ezért a réz üstből előállított pálinka tisztább ízű és illatú.

Az üst a felső nyílásban tölthető fel, szimpla falú, tehát az üstházból a láng közvetlenül az üst alját, illetve azzal a cefrét melegíti. Az üzemeltetőnek figyelnie kell a tűz lángjának méretére, megelőzve így az alapanyag leégését. A cefre leégésének elkerülése érdekében a Gyártó a 35 literes berendezést beépített keverőlapáttal látta el, amely szintén rézből és az élelmiszeriparban használatos anyagból készült.

Az üstház teljes egészében hidegen sajtolt lemezből, erősített élekkel, erősített perforációkkal készült, valamint gázzsámoly bevezető nyílással ellátott.
A kupola beépített hőmérővel rendelkezik, melyet a páracső köt össze a hűtőedénnyel.
Az üst koszorún lévő rézcsésze, valamint a kupolán és a páracsőnél található hollanderek a leghatékonyabb vízzárású rendszert biztosítják, tömítésként szolgálnak.

A hűtőedény kétszeres átrozsdásodási védelemmel van ellátva, így növelve annak élettartamát. Az edényen lévő perforált erősítések növelik tartását, erősségét, a széles talpazat pedig az edény stabilitását biztosítja. Minden illesztés, csatlakozási hely szivárgásbiztosra lett elkészítve

MŰSZAKI ADATOK:


PALINKAFŐZŐ ALKATRÉSZEK               ANYAGÖSSZETÉTEL              ANYAGVASTAGSÁG
Alsó                                                         Réz 99,96%                             1mm
Fal                                                            Réz 99,96%                            0,8mm
Felső rész                                                 Réz 99,96%                            1mm
Fedő                                                         Réz 99,96%                            0,8mm
Hűtő                                                     Galvanizált acél                           0,5mm
Spirál cső                                                     Réz cső                              O22x1mm

 


Érdekel

Küldés Kilépés