Prés rozsdamentes 100L-es Zottel

Prés rozsdamentes 100L-es Zottel
Prés rozsdamentes 100L-es Zottel Prés rozsdamentes 100L-es Zottel

A prés must és gyümölcslé előállítására alkalmas, melyet az előzőleg ledarált termés nyomásával, préselésével kapunk. A rozsdamentes acélból készült vízprések a legegyszerűbb prések, melyekkel a leggyorsabban és legnagyobb hatékonysággal tömöríthetjük a különféle gyümölcsöket. Ez a fajta tömörítés lehetővé teszi, hogy különösebb fizikai erőkifejtés révén nagy kompresszió jöjjön létre a préselési folyamat közben.

Ár: 659 900 Ft
Érdekel
Hozzáadás a kedvencekhez
 Megtekintve: 2 145
Termékkód: 10763
Súly: 55 kg

Leírás

A prés négy guruló lábra van szerelve, ezáltal rendkívül könnyen mozgatható. Perforált, rozsdamentes préskosara van, valamint egy természetes gumiból készült membrán.
Közvetítő közeg: Víz
Táplálás: Vízvezeték rendszerről 2,5 bar
Legmagasabb megengedett nyomás 3 bar
Préseléskor a ledarált terméssel feltöltjük a perforált palást és a középen elhelyezkedő gumimembrán közötti részt. A tető lezárása után víznyomással történik a préselés, melynek ideje alatt a nyomást egy mérőn lehet figyelni. Ha a nyomás 3,0 bar fölé emelkedik abiztonsági szelep kinyílik és a fölösleges víz a rendszerből kifolyik.
Mivel a darált gyümölcsöt nem felülről éri nagy nyomás, hanem a vízzel töltött membrán oldarról nyomja neki a perforált palástnak rendkívül kíméletes préselésre nyílik lehetőségünk, jó minőségű gyümölcslét és mustot kapunk.

Kapacitás:             100L

Hossz:                    790mm

Szélesség:              730mm

Magasság:             1210mm

Súly:                        55kg

 


Érdekel

Küldés Kilépés